Vés al contingut

Es presenta la candidatura a València

Mai 15, 2009
tags:
by

Hui divendres, 15 de maig s’ha fet la presentació pública de la candidatura d’Iniciativa Internacionalista per a les pròximes eleccions europees del 7 de juny. L’acte s’ha fet a la Societat Coral el Micalet i ha comptat amb l’assistència de més de mig centenar de persones.

A l’acte han intervingut un representant del grup de suport a la candidatura a València, que ha explicat el treball dut a terme fins el moment i les línies de treball per a les pròximes setmanes. Aquest, també ha explicat que el grup de suport l’integren persones a títol individual compromesos amb els valors i els eixos bàsics del manifest de la candidatura, que són els de la justícia social, i més encara en l’actual situació de crisi del capitalisme; la defensa de les llibertats democràtiques plenes i dels drets polítics, en el context de retallada de drets polítics a l’estat espanyol; el dret a l’autodeterminació; l’oposició a la discriminació de gènere i per últim l’oposició a l’Europa del capital i en favor de l’Europa dels pobles. Des del grup de suport a la candidatura s’ha explicat que, malgrat l’actual situació generada per la impugnació de la llista i la demanda de la seua il·legalització per part del govern espanyol, la campanya per recaptar suports i per difondre l’esperit polític d’Iniciativa Internacionalista continuarà endavant.

A continuació, el cantautor de Torrent, Pau Alabajos ha fet la lectura del comunicat elaborat des del grup promotor de la candidatura, arran la seua impugnació per part del govern espanyol.

Tot seguit ha parlat Josep Garganté, cap de llista pels Països Catalans. Garganté, que és delegat  del comitè d’empresa a Transport Metropolitans de Barcelona (TMB) i ocupa el tercer lloc a la llista, ha fet un balanç de la retallada de drets laborals i socials de la classe treballadora. Garganté ha explicat que aquesta és una candidatura de les i els treballadors i contra els privilegiats i la classe política.

A l’acte de presentació finalment no ha pogut assistir  Doris Benegas, activista social castellana i integrant de la llista en el número dos, la situació generada per la impugnació governativa l’ha obligat a restar a Madrid per treballar el recurs a la possible il·legalització de la candidatura.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: