Skip to content

Suport a Iniciativa Internacionalista des de l’Anoia

Mai 18, 2009

(font: Anoia diari) A finals de la setmana passada es creava a la comarca  el ‘Comitè de suport a Iniciativa Internacionalista a l’Anoia’, un grup de suport a la coalició electoral Iniciativa Internacionalista-La Solidaritat entre els Pobles. També des de la CUP de Capellades s’anima a tothom a participar en els comitès de suport a aquesta coalició.

A través d’un comunicat la CUP – Capellades reitera que aquesta és una proposta ‘de la que participen organitzacions i persones independentistes i d’esquerres gallegues, catalanes, basques, andaluses, asturianes i aragoneses, sobiranistes castellanes, a més d’organitzacions i persones d’esquerres i anticapitalistes de tota la resta de l’Estat Espanyol. Aquesta iniciativa ha tingut una molt bona rebuda a tot l’Estat i als Països Catalans ja que és la primera vegada que l’esquerra independentista de les nacions oprimides amb altres organitzacions anticapitalistes estatals respectuoses amb el dret d’autodeterminació dels pobles fan un front comú’.

En aquest sentit lamenten que la candidatura Iniciativa Internacionalista hagi estat impugnada pel Tribunal Superior ‘en la seva obsessió en perseguir qualsevol opció política que vulgui superar el marc constitucional actual i amb l’ombra de la tenebrosa i totalitària llei de partits per il·legalitzar-la.’ Davant aquest fet i la possibilitat que el Constitucional acabi il·legalitzant la candidatura, Vila de Capellades-CUP anima a la gent a participar en els comitès de suport a Iniciativa Internacionalista i a mobilitzar-se en contra de la seva il·legalització. Per la seva banda el comité de suport es compromet a treballar per recolzar aquesta candidatura i les mobilitzacions que se’n desprenguin en contra de la seva ilegalització i, com ells mateixos declaren ‘a favor d’una veritable democràcia per als pobles i les persones’.

Tota persona que hi vulgui col·laborar s’hi pot posar en contacte a través de l’adreça de correu internacionalista.anoia(a)gmail.com

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: