Vés al contingut

Comitè a Terrassa de suport a la candidatura europea

Mai 20, 2009
by

L’agrupació està amenaçada amb la il·legalització si la fiscalia troba vinculacions amb grups terroristes. Dotze entitats terrassenques han mostrat el suport a la seva candidatura a les eleccions europees

Neix a Terrassa un comitè de suport a la candidatura a les eleccions europees “Iniciativa Internacionalista. La solidaritat entre els pobles”, amenaçada amb la il·legalització si la fiscalia troba vinculacions amb grups terroristes. Dotze entitats terrassenques donen suport a la candidatura que agrupa a nivell estatal les esquerres anticapitalistes, sobiranistes i independentistes.

Aquest dimecres al migdia, en un comunicat, el comitè de suport acusa l’Estat d’una nova agressió a les llibertats democràtiques que pretén instrumentalitzar aquesta llista per enfortir la seva política repressiva en contra l’esquerra sobiranista. Segons Arnau López, membre del grup suport: “La candidatura Iniciativa Internacionalista de Solidaritat entre els pobles està formada per diferents persones i organitzacions de l’esquerra sobiranista i independentista i de l’esquerra obrera i sindical de l’Estat espanyol, en un intent de confluir per respondre a les polítiques que fan recaure el pès de la crisi sobre els treballadors, neguen els drets nacionals i democràtics als pobles que els reclamen i criminalitzen i exclouen als que lluiten.”

El comitè de suport terrassenc mantindran els actes previstos de campanya tan si la il·legalització arriba o no, abans de l’inici de la campanya electoral aquest dijous a les 12 de la nit.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: