Vés al contingut

Independentistes de la Safor demana el vot per II-SP

Mai 28, 2009

Des d´Independentistes de la Safor volem recomanar el vot per a les properes eleccions europees del 7 de juny per a la candidatura Iniciativa Internacionalista-La solidaritat entre els pobles.

Malgrat els intents per criminalitzar la candidatura d´Iniciativa Internacionalista acusant-la amb tota classe de calúmnies i falsetats, el que és cert és que aquesta és una candidatura trencadora i radical i això és el que realment volien fer callar amb la llei de partits.

El tarannà feixista de l’estat espanyol no concep la possibilitat que d´altres diguen pel seu nom a les coses i posen llum allà on ells només volem ombres . Afortunadament ,aquest cop, no han pogut fer callar una llista repleta d´intel·lectuals i sindicalistes compromesos amb les lluites socials i nacionals de les diverses nacions que patim l´opressió de l´estat espanyol i el capitalisme exacerbat que ens imposa.A contracor hauran de permetre que la gent trie, i podreu triar Iniciativa Internacionalista-La solidaritat entre els pobles.

Des d´Independentistes de la Safor volem recomanar-vos el vot a Iniciativa Internacionalista la Solidaritat entre els Pobles pel seu manifest programàtic, els punts del qual compartim, però també i sobretot per les persones que formen part de la llista. Cal reconèixer l´esforç i felicitar els impulsors de la candidatura per haver inclòs un ventall tan ampli (territorialment parlant) de gent tan diversa i tan compromesa en les lluites nacionals i sobretot socials. Intel·lectuals com Alfonso Sastre, però també lluitadors sindicals de veritat com Josep Garganté (delegat del comité d´empresa a Transports Metropolitans de Barcelona per la CGT) cap de llista pels Països Catalans, entre d´altres.

Us enviem també  links per a que conegueu la candidatura i el seu manifest  així com els documents de diferents organitzacions de l’esquerra independentista respecte a la candidatura.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: