Vés al contingut

Presentat el grup de suport de Sant Cugat del Vallès

Juny 1, 2009
by

El grup de suport de Sant Cugat del Vallès a Iniciativa Internacionalista – La solidaritat entre els pobles (II-SP) s’ha presentat públicament aquest divendres 29 de maig, a l’espai gastronòmic i cultural Terra Dolça.

El grup de suport constituït per diferents persones dels moviments socials santcugatencs, com l’Assemblea de Joves de Sant Cugat, la CUP o el Casal Popular La Guitza, d’entre altres, ha fet pública la seva intenció de portar endavant una campanya per demanar el vot a la candidatura per les eleccions europees del 7 de juny.

D’aquesta manera es preten sumar esforços per dur una veu crítica a l’Europa del capital que fa temps que ens imposen i lluitar per la justícia social i els drets dels pobles.

Iniciativa Internacionalista – La solidaritat entre els pobles (II-SP) és una candidatura que té el suport d’organitzacions polítiques, socials i sindicals, tant dels Països Catalans com d’altres nacions sense estat que es troben sotmeses a l’Estat espanyol.

Josep Garganté, delegat sindical dels treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona, és el candidat dels Països Catalans i ocupa el tercer lloc d’aquesta llista. La llista l’encapçalen l’escriptor i dramaturg Alfonso Sastre i l’activista i militant Doris María Benegas, que ocupen el primer i segon lloc, respectivament.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: