Vés al contingut

Terrassa: Iniciativa Internacionalista lluitarà contra l’Europa del capital

Juny 4, 2009

terrassa>> L’agrupació defensa fer un mur a davant del que anomenen criminalització dels moviments socials i polítics; visibilitzar les lluites populars a nivell de defensa del territori i agrupar organitzacions per lluitar contra Espanya.

>> Vegeu el vídeo de l’acte
.
Aquest dimecres, el grup de suport d’Iniciativa Internacionalista ha fet una xerrada al Centre Cívic President Macià . El motiu ha estat parlar sobre les eleccions europees, a més d’explicar els objectius d’Iniciativa Internacionalista – Solidaritat pels Pobles.
Pel que fa a les eleccions, el representant del grup de suport i membre d ‘Endavant-OSAN, Jaume Soler, ha comentat que la seva candidatura intenta aplegar diferents organitzacions i col·lectius que treballen per fer arribar la veu al Parlament europeu. I ha enunciat que pretenen lluitar contra l’Europa del capital i fer visible una sèrie de lluites, com defensar el dret a l’autodeterminació que hi ha a Catalunya, i el dret dels treballadors.L’agrupació defensa tres objectius: fer un mur a davant del que anomenen criminalització dels moviments socials i polítics; visibilitzar les lluites populars a nivell de defensa del territori i dels treballadors, entre d’altres. I ha dit que el seu tercer objectiu és agrupar organitzacions per lluitar contra Espanya. Soler ha dit que han de donar la cara, i amb molt d’orgull.Per altra banda, la candidata a les llistes d’Iniciativa Internacionalista-Solidaritat dels pobles, Cristina Mas, ha enunciat que per ells el projecte no acaba a les eleccions europees: “Per nosaltres aquest projecte no s’acaba el 7 de juny, per nosaltres continua després amb un projecte de confluència de organitzacions de l’esquerra anticapitalista, de l’esquerra per l’alliberament nacional, que porti realment construir eines de lluita que serveixi per enfrontar situacions tan greus com la crisi econòmica que estem patint avui per avui.”
Mas ha comentat que no volen demanar només el vot, sinó, destacar el naixement d’un moviment que vol unir al treballador, al sindicalista, al poble.

VIDEO >>>

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: