Vés al contingut

Josep Garganté: sobre els resultats d’II-SP a les eleccions europees

Juny 8, 2009

“En primer lloc, volem agrair a tota la gent que, durant aquests tres setmanes, ha posat tota la seva il·lusió, el seu temps i els seus diners per donar a conèixer aquesta candidatura. Ha sigut un veritable plaer participar amb tots i totes vosaltres d’aquesta experiència.

Evidentment, els resultats no són ni els que esperàvem, ni els que desitjàvem. Per tant, no farem com els polítics professionals que, encara quan perden, es feliciten per la seva “victòria”.

Tots i totes sabem de les dificultats judicials per les que la candidatura ha passat, tots i totes sabem que ni comptem amb els pressupostos de campanya dels partits oficials, ni amb la visibilització dels seus projectes al grans mitjans de comunicació i, per suposat, tots i totes sabem que no és senzill llançar una candidatura sense un nom conegut i amb tant poc temps.

Malgrat totes aquestes dificultats, Iniciativa Internacionalista va aconseguir enamorar a molta gent militant que estan, dia rere dia, movent-se per canviar el seu entorn i, de pas, donar un cop de mà, qüestionant la fotuda Llei de Partits, als nostres germans i germanes basques.

Per tant, i tot i els resultats obtinguts, la nostra vida com a gent que treballa per no empitjorar, i si pot ser millorar, les nostres vides com a col·lectiu social i nacional continuen més o menys igual.

Gràcies a tots i totes i ens veiem a una assemblea, a una manifestació o voltant pel barri.

Una abraçada ben forta.

Josep Garganté

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: