Vés al contingut

Comunicat sobre el possible frau a les eleccions europees i petició de col·laboració per recollir les dades d’aquest frau

Juny 9, 2009

>> Per denúncies de frau: web@iniciativainternacionalista.org

Benvolguts companys i companyes:

Estem vivint emocions contraposades. D’una banda hem de felicitar totes les persones que ens han votat i tots els simpatitzants pel suport que ens han donat.

Volem felicitar sobretot el poble basc, per la seva gran aportació en vots i els fantàstics resultats obtinguts, cosa que ens ha convertit en tercera força a Navarra i (encara per confirmar) en tercera força també a la Comunitat Autonoma Basca.

Sentim no haver pogut escriure abans, però hem estat analitzant les dades a consciència i hem arribat a la conclusió que aquí hi ha hagut una tupinada de proporcions històriques. A les dades evidents de tupinada en certs pobles de Guipúscoa, Viscaia i Navarra, on els nostres vots han estat canviats entre el que diu a les actes i el que apareix a la pàgina web del Ministeri de l’Interior, cal sumar les abundants dades de votants que estem rebent a través del correu electrònic. Bastants votants ens han dit que després d’haver dipositat el seu vot, en ocasions juntament amb tota la família, a l’acta o a les dades del MIR no apareix cap vot per II. Fins i tot tenim informes de lectures d’altres partits on citen més dades de les que aporta el web del MIR.

A més, les dades dels Països Catalans són més que sospitoses. Molts ciutadans diuen haver votat II i després han vist que no apareixen els seus vots computats, i que possiblement han estat transvasats al vot blanc o al nul. De fet, l’augment de vot blanc i nul als Països Catalans és exagerat. Supera tot el que s’havia vist fins ara, i en pobles on històricament l’independentisme català ha tingut resultats notables han desaparegut gairebé tots els vots.

Estem treballant per recollir tota la informació que puguem, però la vostra participació és imprescindible. Necessitem el més aviat possible totes les irregularitats que s’hagin detectat, indicant municipi i provincia, districte i taula electoral. Només d’aquesta manera podrem enfrontar-nos a aquest atropellament. Així que per favor poseu-vos en contacte amb el correu web@iniciativainternacionalista.org i envieu-nos totes les dades que tingueu.

Així mateix, els propers dies informarem sobre les accions legals que estem prenent i els resultats que se’n derivin.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: